vrijdag 13 november 2020

Start betonwerken in Spoorwegstraat en Dellekens-Weier

In de week van 16 november starten er betonwerken in Spoorwegstraat en Dellekens-Weier. 

De planning:

  • Maandag 16 en dinsdag 17 november: de aannemer legt fundering in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat. Hij plaatst ook een geleidekoord om het niveau van het te storten beton vast te leggen. Gelieve deze koord niet te verplaatsen. 

  • Woensdag 18 november: De aannemer stort in Dellekens en in een klein stukje van Weier twee betonstroken waartussen later grasdals geplaatst worden. Hij bereidt ook de bekisting voor van het kruispunt Dellekens-Weier voor handstort. Deze tijdelijke bekisting moet ervoor zorgen dat het beton op zijn plaats blijft tijdens het storten en uitharden. 

  • Donderdag 19 november: De aannemer stort in Spoorwegstraat twee betonstroken waartussen later grasdals geplaatst worden. Hij werkt ook verder aan enkele kruispunten en begin- en eindstukken van Spoorwegstraat en Dellekens-Weier.

  • Vrijdag 20 november: De aannemer stort in een stukje van Weier beton over de volledige wegbreedte. Hij werkt enkele kruispunten en begin- en eindstukken van Spoorwegstraat en Dellekens-Weier verder af.

  • Maandag 23 november: de aannemer stort een betonnen fietsstrook in een stuk van Spoorwegstraat. Hij werkt nog enkele resterende zaken verder af.  

Opgelet: tijdens de werken is het verboden om het beton te betreden, dit zowel te voet, per fiets als met de wagen. Bewoners parkeren vanaf maandag hun wagen buiten de werf op de voorziene bewonersparking. Zij ontvangen een bericht wanneer ze de straat opnieuw met hun wagen in kunnen.