Contactinfo & nieuwsbrief

CONTACT

Contactcenter

Met vragen over de werken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be.

Opgelet: In dringende gevallen neem je best telefonisch contact op. Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603.

Hoe meld ik schade?

Als je schade hebt (bv. een beschadiging van jouw brievenbus of oprit) en vermoedt dat deze het gevolg is van de werken, moet je dit zo snel mogelijk melden aan het contactcenter van Aquafin (03 450 45 45, contact@aquafin.be of Dijkstraat 8, 2630 Aartselaar). Zij zullen je verder wegwijs maken welke stappen je moet ondernemen. Neem ook alvast contact op met jouw eigen verzekeringsmaatschappij.

Nieuwsbrief

Graag informeren we jou direct zodra er belangrijk nieuws is. Een wijziging in de planning? Belangrijke info over een omleiding? Een stand van zaken? Graag bezorgen we de laatste nieuwtjes de dag zelf nog in jouw mailbox.

Wil jij snel op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Jouw contactgegevens kunnen nuttig zijn om je informatie toe te sturen in verband met het verloop van de werken in jouw buurt. We geven jouw coƶrdinaten niet door aan derden en gebruiken deze niet voor commerciƫle doeleinden. Bovendien kan je je om het even wanneer gemakkelijk weer uitschrijven.